Astrální cestování

zdroj: Wikipedia Commons

Astrálně cestovat se nepodaří jen tak leckomu. Chce to znát správný postup, mít víru a také trochu štěstí. V návaznosti na to, jak člověk žije se po vymístění z fyzického těla ocitnu buďto v nižších astrálních světech, kde panuje především strach, hněv a další nízké emoce nebo ve vyšších, kde je nosným kamenem láska, všeobjímající a všepronikající.

A co to vlastně je astrální cestování?

Fenoménem astrálního cestování se označuje to, když se vám podaří se vymístit ze svého fyzického hmotného těla svým dalším tělem, které máte, ale je jemnější a lze s ním cestovat na velké vzdálenosti rychlostí myšlenky, totiž astrálním. Astrální cestování se blíží snům, ale je mnohem jasnější, výraznější, vše ovládáme a cítíme každý vjem stejně výrazně jako u našeho hmotného těla a běžného denního vědomí.

Jak na to – jak astrálně cestovat

Lze si představit levotočivou spirálu, kterou své astrální tělo roztočíme a s usnutím se dostaneme do astrálu nebo vylézáme z těla krůček po krůčku. Výtah směřující do vyšších pater je další možností nebo houpání směrem nahoru a dolů, kdy se fyzické tělo nehýbe je jednou z mnoha dalších variant. Můžeme si také představovat, že stoupáme po stříbrné šnůře směrem nahoru. Ta totiž spojuje astrální tělo s fyzickým a odděluje se od něj až v okamžiku smrti.

Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *