Ufo – základna v Dulce

zdroj: Made by X51 (Flickr: https://www.flickr.com/photos/x51/ Web: http://x51.org/), CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=245266

Podle Thomase Castella se v Novém Mexiku v Dulce nachází tajná základna mimozemských technologií a ras. Komplex má celkem 7 pater a je celý umístění v podzemí. T. Castello jej popsal v roce 1987. V průběhu svého dřívějšího pobytu na základně se potkával se čtyřmi rasami mimozemšťanů:

  • malými Šedými ze Zeta Reticulum (s výškou 1,3 m)
  • Šedými z Bellatrix v Orionu (1,2 m)
  • vysokými Šedými z Rigelu z Orionu (2,3 m)
  • Reptiliáni ze Země a ze systému Draco v Orionu (2 – 2,6 m)

V prvním patru podzemní budovy se nachází parkoviště, garáže a údržba. V druhém pak garáže a depa pro vlaky, spojující téměř všechny podzemní základny. Ve třetím podlaží lze objevit ubytovací kapacity a služby pro dělníky a testovací subjekty. Čtvrté slouží pro výzkum mozku, aury a bioplazmatického těla. Páté patro je zaplněno ubytovacími ubikacemi pro „Šedé“ a „Reptoidy“. Podlaží šesté je „Halou nočních můr“. Zde se provádí klonování a genetické experimenty na lidech, zvířatech a mimozemšťanech. V patře sedmém narazíme na tisíce lidi v klecích, pozůstatky lidské směsice a embrya humanoidů ukrytá v chladících nádobách, nádrže s humanoidy a mnoho dalšího.

Základen existuje větší množství a mnoho z nich ani není obecně známých nebo se o jejich existenci jen spekuluje.

Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *